sprey boya Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve öbür renkleri vurgular.

Siz bile gri duvar boyası üzerine bili sahibi olduktan sonra Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından seçim yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler ocak yüreki ışıklandırma sistemine zarafetli bir dokunuş ekler. Bu vadi armatürler antrasit rengin derin ve gani tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Tatlı ışığı dağıtarak mekanı har ve davetkar bir hale getirir.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kadar sair renklerle uyumlu bir renktir.

Antrasit gri duvar dekorasyonu ile evler, iş yerler ve dirim alanları daha şık hale geliyor. Firmamız antrasit rengi, hem şıklığı hem bile zarafeti bir araya getirerek evinize çağcıl ve etkileyici bir muhit hoşgörüsüzyor. Yeni trend Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu yürekin firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Antrasit başka renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist düşüncemlara oflaz bir zemin katkısızlar. Bu renk tonu özellikle çağdaş ve çağdaş dekorasyon tarzlarına mutabakat sağlayarak mekanlara şıklık tren.

Ocaklık goldfix mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa antrasit gri boya konseptı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği hengâm bu renkle uyumlu diğer renk seçenekleri yardımıyla alana özel bir alım acımasızlabilir.

Özellikle bu yıl gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla yanında çoğunlukla dekore edildi. Zarafetli lakin abartısız bir havaya sahip ve her şeyden önce modern bir düz yapmak istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Fakat yetersiz ve değersiz bir alana malik olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve biraz uzun, kare olan aynaların tercihi de selim düşüncemlara aşama atılmasını yıkılmazış olacaktır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu tip yardımıyla dünyaarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Duvarlara da yerlere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat yahut mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda bir geçim oluşturmuş olacaktır.

Antrasit rengi döşek odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin yatak odalarında kullanılmaya mebdelandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

Mekanda elan içi geniş, samimi ve enerjik bir hava mı arıyorsunuz. O bugün grinin har tonlarına selim aksiyon etmek akıllıca bir tercih olacaktır. Alt tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı sıcak gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Vizon rengi, su yeşili, kiremit rengi goldfix kadar renklerle antrasit rengi olabildiğince uz bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page